fredag 4. januar 2013

Biff med sataystuing



Dette var utrolig godt! Skulle barebrukt litt mer penger på biffen for den var noe seig:)

4 porsjoner

4 biffer

1 søtpaprika
1 liten pakke sukkererter
3 avakado
1 ss peanøttsmør (vi brukte økologisk)
litt kajannepepper etter smak
1 ts salt
2ss olje
8 cherry tomater

Biffene bankes og kviles mens grønnsakene til sataystuingen hakkes opp. Søtpaprika og sukkererter deles opp og has i en skål. 1 av avakadoen deles opp og formes til "vifter" se på bildet. Dette skal oppå biffene til slutt. De to andre deles i biter. Hver cherrytomat deles i 8 deler. Ha dette oppi en skål med avakadoen som er hakket i biter.

Nå stekes biffen slik som en vil ha den. De jeg hadde kjøpt var ganske uhamstelige og jeg måtte ha den en god stund i stekeovnen for at de skulle bli ferdig stekte.

Når biffene er stekte skal de kviles og sataystuing skal stekes. Paprikaen og sukkerertene stekes på middels varme. Olje, salt, cajennepepper og peanøttsmøret has oppi. Røres rundt i ca 3 min. Derettes has avakadoen og cherry tomatene oppi. Rør rundt i ca 2 min.

Fordel sataystuingen på tallerkene ved siden av biffene. Pynt med avakado "viftene"





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar