søndag 6. januar 2013

Kyllingrett


Denne oppskriften fikk jeg av svigers for leeeenge siden. Har kun lagt den en gang selv og vi fant ut at det var på tide å prøve igjen. Veldig lett å lage da alt skal i en ildfast form i ovnen.

Oppskriften er som følger og er til ca 4-5 porsjoner :

Ca 1-1,5 kylling file per person
2 beger creme fraiche
2dl fløte
1dl soyasaus
2røde paprika
Stekt sopp
2 teskje sambal olek

Kyllingen deles i biter og stekes lett (trenger ikke være gjennomstekt). Stoppes stekes også raskt. Jeg brukte Championg. Alle ingredienser has i en ildfast form og stekes på 200-220 grader i en halvtime. Jeg serverte villris til (halv porsjon ver).

Jeg brukte ca 5 fileter og vi hadde middag for to personer i to dager.

Kjempe god og utrolig lett å lage!

I skrivende stund fikk jeg nettopp noen oppskrifter på sunne supper fra svigers som skal testes ut :)





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar