En blogg som handler om hjemmelagede ting, først og fremst som jeg selv (og av og til mannen) lager. Dette er ting som er alt i fra hekleprosjekter, strikkeprosjekter, syprosjekter, matlaging, kakelaging +++
søndag 6. januar 2013
Kyllingrett
Denne oppskriften fikk jeg av svigers for leeeenge siden. Har kun lagt den en gang selv og vi fant ut at det var på tide å prøve igjen. Veldig lett å lage da alt skal i en ildfast form i ovnen.
Oppskriften er som følger og er til ca 4-5 porsjoner :
Ca 1-1,5 kylling file per person
2 beger creme fraiche
2dl fløte
1dl soyasaus
2røde paprika
Stekt sopp
2 teskje sambal olek
Kyllingen deles i biter og stekes lett (trenger ikke være gjennomstekt). Stoppes stekes også raskt. Jeg brukte Championg. Alle ingredienser has i en ildfast form og stekes på 200-220 grader i en halvtime. Jeg serverte villris til (halv porsjon ver).
Jeg brukte ca 5 fileter og vi hadde middag for to personer i to dager.
Kjempe god og utrolig lett å lage!
I skrivende stund fikk jeg nettopp noen oppskrifter på sunne supper fra svigers som skal testes ut :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar